top of page

С направата на резервация се съгласявате с

Общи Условия и правила за ползване.

Моля, прочетете.

 

1. В цената е включена туристическа такса. Заплащане в български лева. При анулиране на резервация до 14 дни преди датата на настаняване, полученият депозит не се възстановява.

2. Достъп в имота ще бъде отказван на посетители надвишаващи договорения брой гости при резервацията. Домашни любимци и допълнителни отоплителни уреди се допускат само след изрична и предварителна договорка.

3. Гостите се отнасят към имуществото в къщата с грижата на добър стопанин. При освобождаване оставят наетите от тях къщи, съоръжения и двор в приличен вид - измита посуда, почистени хладилник и кухня, отпадъци и амбалаж, беседки и огнища.

4. Използването на оборудването ще Ви бъде обяснено. Щети и повреди на оборудване и обзавеждане по време на наемния период  са отговорност на причинилите ги. Настъпили повреди и липси се заплащат на място в брой.

5. Гостите се държат по начин, по който не пречат на живущите в околността и не уронват доброто име на туристическия обект. Незаконни дейности - хазарт, употреба на наркотици, огнестрелни оръжия и пиротехнически средства, са забранени!

6. Препоръчваме да се спазват установените часове за почивка. При нарушаване и подаден сигнал, нарушителите поемат отговорност по решаване на казуса. Наложени санкции се покриват от отговорните за установените нарушения.

7. При ползване на басейн, игрище и други съоръжения, не оставяйте децата без надзор. Грижата за децата е отговорност на родителите им! Не скачайте вЪв и не хвърляйте боклуци в басейна, в двора и спортната площадка.

8. Всички Ваши ценности и лични вещи, лични травми на Вас и на компанията Ви по време на наемния период са Ваша отговорност. При отворени врати, независимо дали гостите са в обекта или извън него, отговорността за имота е на гостите.

9. Предприемаме всички мерки, за да Ви осигурим приятен и безпроблемен престой. За всички проблеми по време на наемния период е необходимо, гостите да уведомят собствениците, които ще се постараят да ги отстранят.

10. Собствениците имат право на безпрепятствен достъп до собствеността и нейните съоръжения - за поддръжка на дома, градината, комуналните услуги, както и за други допълнителни услуги, поискани от гостите.

 

Пожелаваме Ви приятен отдих и дОбре дОшли !!!

bottom of page