Разполагаме 4 двойни стаи и 2 студиа, разположени в 2-двуетажни къщи, всяка с по 2 стаи и 1 студио. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел - напълно обзаведени баня с тоалетна.

Стаите ни са обзаведени с две отделни легла, с възможност за помещаване на 3-ма души - към всяка от стаите имаме разтегателен диван. Обзавеждането включва още масичка, столчета, огледало, табуретка. Към всяка от стаите има малка веранда, с налични столове и масичка, където може да изпитете сутрешното си кафе на тиферич. 

Студиата са на втория етаж и по площ са значително по-големи от двойните стаи. Освен описаното по-горе обзавеждане на стаите, студиата разполагат с климатик, телевизор и хладиалник. Естествено за ползвателите на двойни стаи разполагаме с общ хладиалник в кухнята. Всяко от студиата разполага с голяма собствена веранда, също с масичка и столчета, която ви дава възможност да се насладите на прекрасната придора около дворЪт.

В дворЪт има 3 беседки, с маса, пейки, камина, мивка и плот. В средата на дворЪт има и кът за отдих с хамаци, люлки и столчета, сложени около басейна (градиснка мебел). В близост се намира и огнището, което може да използвате когато искате - например при по-големи поводи за изпичане на всякакъв дивеч. 

Термо-зоната предлага парна баня и джакузи. Ползването им е безплатно, за всички наши гости. Важно е да споменем, че термо зоната работи сезонно - от 15 юни до 15 септември! Кафето и минералната вода са от нас. Ведъж влезли в ДворЪт, всичко е на ваше разположение!

 

+ кафе/чай + беседка/BBQ/пещ + басейн/джакузЪ +

+ игри/волей/тенис/бадминтон + стрелбище +

© 2018-2019 Клуб ДворЪт.