DSC_3325.jpg
DSC_3279.jpg

Клуб ДворЪт представя нов прочит за Вашият отдих и забавления на село, извън границите на обичайното. Нашата мисия е да  направим срещите Ви с приятели незабравими и почивката Ви истинска. Стремим се да Ви подарим и покажем уникална визия за дните, в които сте ни избрали, да предоставим условията, които Ви извеждат от ежедневието и правят различни. Силно вярваме в опита ни да надградим Вашите очаквания, като предложим нови и приятни активности и направим насладата от кристалния планински въздух пълна.

Този ангажимент към гостите на #Дворът стои в основата на идеята ни. Желанието ни е да бъде модел за активна, здравословна, релаксираща и уютна, но по-различна почивка. И всичко това всред живителната красота на Странджа планина.

Клуб ДворЪт е роден от мечта и резултат от внимателнo планиране, граден с въображение и страст от екипа ни, за да Ви дари най-добро изживяване и комбинация от продукт и услуга. От замисъла, през осъществяването и надграждането, във всяка фаза на преживяването  #ДворЪт сме подхождали с творчество, за да се почуствате специални, на място и в комфорта на нашето СъкровищЕ. Личното отношение, уютът, просторът на ДворЪт са ценностите, които следваме и се стремим да дарим на всеки наш гост, превръщайки го в приятел.

Клуб ДворЪт - различното място за Вашата почивка.

Странджа планина Бургаско

+ кафе/чай + беседка/BBQ/пещ + басейн/джакузЪ +

+ игри/волей/тенис/бадминтон + стрелбище +

DSC_3229.jpg
DSC_3213.jpg
DSC_3286.jpg