© 2018-2019 Клуб ДворЪт. 

ДворЪт е място за почивка в село Драчево, на околко 20 км от Бургас, намиращо сред природата на Странджа планина. В дворЪт ще намерите не само място за нощувка сред природата, но и място, където можете да седнете на маса с вашите приятели, ще можете да се насладите на тефирича, който планината и мястото предлагат. Освен къщите, в дворЪт на ваше разположение са 3 беседки, с камина, мивка с плот и маса, кухня с веранда, пещ. Освен всичко, което бихте очаквали от стандартното място за селски туризъм, дворЪт преглата и своите удобства - басейн и термо-зона. В термо-зоната имаме джакузи и парна баня. Басейнът и термо-зоната работят на сезонен принцип.

Мястото е иделано за всякакви поводи за събиране - има къде да се спи, има къде да се ходи, има къде да се сготви и има къде да се седне с компания. ДворЪт предлага както уюута на един цялостен комплекс, където да можете да се почувствате отделени от заобикалящата ви среда, така и теферича на заобикалящата го на свой ред природа. За да се убедите в думите ни, разгледайте нашата галерия, а най-добре заподявайте в дворЪт и се уверете със собствените си очи. 

За момента предлагаме две двойни стаи, една стая с възможност за настаняване на трима души и две студиа, в които могат да се помещават двама или трима души. Максимален капацитет 13 души. Вижте нашите предложения за повече информация.

Вероятно се чудите защо избрахме да дадем определението "клуб" на това място. Още с идването на идеята да се захванем с построяването на съоражението, мечтаем в него да се помещава тенис корт, който заедно със всичките удобства за барбекю, термо-зона и разходка, да дава възможност на любителите на тениса да се наслаждават на любимия си спорт далеч от града - сред природата на село. Ние, също любители на тениса, знаем колко много би ни харесалта подобна идея. Именно за това, вероятно защото кортът е адресиран към една по-тясна аудитория от хора, решихме да бъде клуб дворът, в духа на любимия ни спорт. За добро или лошо, построяването на тенис корт в дворЪт все още предстои. Разбира се това не означава, че трябва да обичате да играете тенис, за да дойдете при нас - мястото е готово да приюти всеки, който иска да прекара почивката си на село, в едно добре пригодено за това място.